Тел. (057) 737-24-36м. Харків, вул. Плеханівська, 79 E-mail: kollegmb@ukr.net


 
 

 

Крок 1. Визначитися зі спеціальністю (конкурсною пропозицією), на яку плануєте вступати.  Перелік спеціальностей коледжу

Крок 2. Скласти мотиваційний лист в електронному вигляді. На кожну обрану освітньо-професійну програму складається окремий мотиваційний лист. 
Вимоги до мотиваційного листа

Крок 3. Зареєструвати електронний кабінет самостійно або звернутися до консультаційного центру Приймальної комісії коледжу, починаючи з 23 червня.

Крок 4. Підготувати наступний перелік документів:

  1. Документ про освіту разом з додатком до нього в оригіналі та його дві ксерокопії (при здачі копії документа про освіту обов’язково пред’являється оригінал);
  2. Оригінал та три ксерокопії Паспорта громадянина України (ID-карта) або інший документ (Паспорт громадянина України для виїзду за кордон) та довідки про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13) або свідоцтво про народження для осіб, яким виповнилось 14 років після 01 січня 2023 року;
  3. Оригінал та три ксерокопії ідентифікаційного коду;
  4. Чотири  фотокартки розміром 3х4 см.(кольорові);
  5. Кольорову фотокартку розміром 3 х 4 см в електронній формі(у вигляді файлу розміром до 1Мб);
  6. Одна ксерокопія приписного свідоцтва або військового квитка з військомату, якщо дитині виповнилося 17 років (для хлопців);
  7. Документи, що дають право на пільги (за наявності) та свідоцтво про народження разом з ними;
  8. Мотиваційний лист в електронному вигляді.

Крок 5. Подати електронні заяви та мотиваційний лист на обрані спеціальності через кабінет вступника, починаючи з 30 червня по 13 липня. Вступники  мають змогу звернутися за допомогою  до Консультаційного центру коледжу. 

Крок 6.  Підготуватися до співбесіди за двома предметами: українська мова та математика. 
Програма співбесіди для вступників

Крок 7.  Пройти співбесіду онлайн на платформі Zoom в період з 14 липня по 21 липня за індивідуальним  розкладом вступних випробувань. 
Порядок організації та проведення співбесіди

Крок 8. Особи, яким надійшло повідомлення в особистому електронному кабінеті вступника про отримання рекомендації до зарахування на місця регіонального замовлення, в строк з 23 липня по 26 липня мають підтвердити вибір місця навчання в особистому електронному кабінеті або особисто в коледжі.

Підставою для зарахування особи на навчання є:
1. Підтвердження місця навчання в e-кабінеті.
2. Виконання вимог до зарахування.
3. Укладання договору про надання освітніх послуг (за участю батьків або законних представників).

Виконання вимог до зарахування на місця регіонального
замовлення – подання в Приймальну комісію вступником особисто копій та оригіналів документів.

У разі неможливості особистої присутності вступник може надіслати скановані копії усіх документів, з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника (КЕП), на електронну пошту 4ertushkina@ukr.net.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *